IKGL Logo Overlay

Achterhoek verbindt online

De uitbraak van het coronavirus houdt Nederland sinds enkele weken in zijn greep. De impact van het virus op het Achterhoekse bedrijfsleven is groot. Bedrijven zetten alles op alles om hun processen, productie en dienstverlening te laten doordraaien. Achterhoekers zijn vindingrijk, behulpzaam en staan voor elkaar klaar als een grote uitdaging zich aandient.

Juist in deze tijd is er nog meer behoefte om kennis, slimme oplossingen en succesverhalen te delen. Initiatiefnemers CIVON, VNO-NCW Achterhoek, ACT-RCT, SIKA en 8RHK Ambassadeurs melden: “Wij zijn ervan overtuigd dat de bereidheid om te delen en waar nodig elkaar te helpen leidt tot een zachtere landing van deze crisis. Daarom hebben we in heel korte tijd Achterhoek Verbindt opgezet met een website en interactieve videopodcasts. Elke ochtend om 8.00 uur is er een interactieve videopodcast te zien waarin een Achterhoekse ondernemer wordt geïnterviewd.

www.achterhoekverbindt.nl